UITVERKOCHT * Familieopstellingen zaterdag 31 augustus - Amsterdam (Incl. lunch)

UITVERKOCHT * Familieopstellingen zaterdag 31 augustus  - Amsterdam  (Incl. lunch)

Op zaterdag 31 augustus a.s. organiseren Jolanda & James weer een hele dag familieopstellingen. Dit keer weer in Amsterdam, bij Studio da Vasco in Amsterdam-West (de Baarsjes).

In een familieopstelling maakt de vraagsteller een opstelling van een onderdeel van zijn of haar leven waarmee hij/zij worstelt (familie, relatie, groep, symptoom). Het uitgangspunt is altijd een persoonlijke vraag. De vraagsteller kiest een representant voor iedereen die bij het probleem betrokken is (bijv. vader, moeder, broer). Deze worden door de vraagsteller volgens zijn/haar innerlijke beeld en gevoel in relatie tot elkaar in de ruimte geplaatst. Het magische is dat de representanten op hun beurt en op hun plaats toegang hebben tot de gevoelens en waarnemingen van de personen die zij representeren. De begeleider werkt in afstemming met de representanten om een goede oplossing voor het probleem te vinden zodat de natuurlijke stroom van liefde weer op gang kan komen (naar Bert Hellinger).

Wil je deelnemen, dan kan dat op 3 manieren:
- door zelf je vraag in te brengen (cliënt).
- door je op te geven als representant voor opstellingen van anderen (representant/stand-in).
- als getuige van de opstellingen.

Wanneer: zaterdag 31 augustus 2019
Waar: Vasco da Gamastraat 10, Amsterdam 
Tijd: 10.00 - 17.00 uur, inclusief eenvoudige lunch (inloop vanaf 9.30 uur)

De kosten voor een opstelling bedragen €80,- per persoon. Wil je als representant en/of getuige deelnemen dan betaal je €30,-.  Koop hier je kaartje en bevestig daarmee je deelname.

Achtergrond begeleiders
Hun passie om mensen te laten groeien door meer inzicht in zichzelf en het grotere geheel te krijgen, bracht Jolanda & James samen voor het begeleiden van familieopstellingen.

Jolanda is psycholoog en heeft haar eigen praktijk in Amsterdam. Systemisch werk gebruikt zij als aanvulling in haar therapie, vaak met verrassende resultaten. Wat stokt, stroomt opnieuw en wat vast lijkt te zitten, neemt plots een andere wending. In haar eigen leven heeft Jolanda meerdere malen het helende effect van familieopstellingen ervaren. Zij wil haar ervaring en kennis graag met anderen delen.

James is als adviseur/trainer verbonden aan een jongerencommunicatiebureau (Youngworks) en daarnaast coacht hij young professionals bij hun ontwikkeling en uitdagingen in werk en leven. James: “Door het ervaren van de dynamiek van je familiesysteem vind je de stappen die je kunt maken om verder te komen in het leven, in werk of relaties. Dit heeft me veel opgeleverd en ik vind het mooi om anderen hiermee op weg te helpen.”

Wij hopen je op 31 augustus (weer) te mogen begroeten in Amsterdam.

Warme groet,
Jolanda & James

zaterdag 31 augustus 2019, 10:00 uur

Persoonlijke groei door een familieopstelling

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
zaterdag 31 augustus 2019, 10:00 uur

Studio da Vasco

Vasco da Gamastraat 10, 1057 VK Amsterdam, Amsterdam

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer