Wijnproeverij 2019 Stichting Ronde Tafel De Haar

Wijnproeverij 2019 Stichting Ronde Tafel De Haar

Exclusieve wijnen proeven en kopen voor het goede doel!

Vrijdagavond 15 november organiseert Ronde Tafel 152 De Haar haar jaarlijkse wijnproeverij bij Restaurant De Kloosterhoeve te Harmelen. Tussen 19:30 en 23:00 nodigen wij u van harte uit om de exclusieve wijnen van W3 Wijnen te proeven en te bestellen.

Goed doel

Dit jaar gaat de opbrengst van de wijnverkoop naar Wooncentrum Burgemeester Burgerhof te Harmelen.

Wooncentrum Burgemeester Burgerhof is een zorginstelling waar 27 volwassenen in de leeftijd van begin 30 tot 80 jaar wonen. Alle bewoners hebben een lichamelijke beperking en/of een niet-aangeboren hersenaandoening en zijn voor hun dagelijkse verzorging grotendeels afhankelijk van begeleiding.

Wij willen ons als Ronde Tafel 152 graag inzetten voor dit lokale goede doel, omdat de bewoners wel een extraatje verdienen. Het zou fantastisch zijn als we wederom een mooi bedrag ophalen, we hopen daarom op ieders steun.

Aanbieding 3-gangen menu

Voorafgaand aan de wijnproeverij kunt u profiteren van een speciale aanbieding van De Kloosterhoeve: een 3-gangen menu voor slechts 29,50 euro! Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u dit aangeven bij De Kloosterhoeve (via 0348-444 040 of info@kloosterhoeve.nl o.v.v. 'Wijnproeverij RT152). Let op: slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Graag zien we u op 15 november om 19:30 uur voor een gezellige avond met een mooie proeverij, een veiling en uiteraard de lekkere hapjes van Restaurant De Kloosterhoeve!

Vrijdagavond 15 november organiseert Ronde Tafel 152 De Haar haar jaarlijkse wijnproeverij met veiling , waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan het lokale goede doel: Wooncentrum Burgemeester Burgerhof in Harmelen.

Waar en wanneer

15 november 2019, start vanaf 19:30 uur.

Restaurant De Kloosterhoeve

Kloosterweg 2, Harmelen

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer

Contact met organisator

Stichting Ronde Tafel De Haar

wijnproeverij@rt152.nl
http://www.rt152.nl/

Heeft u een vraag? Veelgestelde vragen